EPFS_Nofoto.jpg
ara.cat

Calendari d'activitats

February 2016 March 2016
Dl Dm Dc Dj Dv Ds Dm
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29

Accés a la intranet

Intranet CLICKEDU

Inici arrow Escola Verda arrow Activitats de l'Escola Verda
Activitats de l'Escola Verda PDF Imprimir

 
FÒRUM D’ESCOLES VERDES: EXPLIQUEM ELS NOSTRES PROJECTES

El passat 15 de març de 2011, 6 alumnes (2 d’EP i 4 d’ESO) i 3 mestres varen representar l’escola en el I Fòrum de la XESC (Xarxa d’Escoles per a la Sostenibilitat de Catalunya). La trobada va tenir lloc a l’Alberg de Joventut de la Torre Ametller (veïnat Agell, Cabrera de Mar), i fou el marc ideal en el qual es donàren a conèixer algunes de les activitats d’educació ambiental que s’han treballat durant el curs. Repartits en grups, a base de tallers i presentacions, els alumnes i els ensenyants (per separat) vàrem explicar les bones pràctiques que estem duent a terme com a Escola Verda. Els mestres també vam aprofitar per a intercanviar experiències educatives en aquest camp i per consensuar uns criteris per avaluar les actuacions ambientals als centres.

 

BONES PRÀCTIQUES A PRIMÀRIA BONES PRÀCTIQUES A SECUNDÀRIA

 

JA SOM ESCOLA VERDA!!

El passat dimarts 9 de novembre de 2010, un grup d'alumnes i representants de l'Equip Verd de l'Escola, van rebre el distintiu d'Escola Verda.

 

 

Participació en la 1a Conferència Catalana del Medi Ambient.

 
 
L’Escola Sant Feliu va fer una conferència escolar (19 de març), en la qual els alumnes de l’Equip Verd i un professor elaboraren els 3 compromisos. Pocs dies després aquests compromisos s’exposaren en la primera Conferència catalana del medi ambient, per tal de mostrar i avaluar les accions que duem a terme com a escola verda. Pel fet de ser una escola associada a la UNESCO sempre ens veiem amb la necessitat de ser un referent i participar en trobades que fomentin l’intercanvi d’experiències pedagògiques, a poder ser amb la participació directa dels alumnes.

 

 

L'hort de l'escola

Per fer l'hort hem necessitat unes quantes setmanes escolars. Hem suat tinta per fer-lo! Cada dimarts pugem al terreny que queda darrera la pista Lluïsa Cortés per regar-lo, llaurar-lo,...

 

Els primers dies varem treure les males herbes que hi havia. Després, es va llaurar el terreny i s’hi van plantar patateres i maduixeres.

 

Al principi crèiem que no ens en sortiríem, però després de Setmana Santa varem veure que hi havien petits brots de la planta patatera. Al cap d'uns dies es va marcar el voltant de l'hort amb una cinta i branques de bambú. De moment (abril) les patateres van creixent.

 

Ara estem treballant en una bassa per emmagatzemar l'aigua de la pluja i així poder regar l'hort sense gastar aigua, ni haver de traginar les regadores plenes d'aigua d'una punta de l'escola a l'altre.

 

 
El dia d’Escola Verda és el dia de menjador que ens ho passem millor.

 

Una part de l'equip d'escola verda podant l'olivera de la Porta de la Pau.


DIVENDRES, 5 DE JUNY DE 2009

DIA MUNDIAL DEL MEDI AMBIENT

 

 

Cada vegada més, les famílies tendim a una alimentació fàcil i ràpida que ens condueix cap a un desequilibri alimentari.

 

Per això, des de l’escola volem celebrar aquest dia amb un menjar saludable i lliure d’embolcalls no reutilitzables.

 

Tots, mestres, professors i alumnes haurem de portar un entrepà per esmorzar i una fruita per berenar (plàtan,cireres,maduixes,..) que es pugui menjar sense haver de treure la pell, dins d’una carmanyola o bossa de roba i embolicat amb paper de cuina o tovalló de paper.

 

INTENTEM FER D’AQUEST DIA, UN DIA SENSE RESIDUS.

 
MILLOREM ELS HÀBITS ALIMENTARIS DES DE CASA

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Els conillets tenim cura del nostre entorn:

 

 
© Escola Parroquial Sant Feliu 2008  |  Website creat per Sortsystems